Céges dosszié - mappa teljesítés
mappa teljesítési feltételek
mappa gyártási feltételek

Nézz be hozzánk, szeretettel várunk egy díjmentes próbanyomatra!

Kérésedre ügyfélszolgálatunkon díjmentes próbanyomattal várunk, melyen ellenőrizhetsz színt, formát, minőséget...
Mappa megrendelésed grafikai anyagát hat évre archiváljuk, így bármikor gyorsan utánrendelhetsz - már gyártjuk is!
Rengeteg tervezett és gyártott referenciánk van, ami alapot biztosít a Te dossziéd tökéletes elkészítéséhez is.

Teljesítés és gyártás

- avagy így lehet minőségi mappád, egyedi cégarculattal

egyszerűen és gyorsan

Presztízs és stílus. Az általunk készített dossziékkal büszkén képviselheted cégedet bármely üzleti helyzetben. Ügyfélszolgálattól a legnagyobb rendezvényig, egyszerű dokumentumoktól a komplett prezentációs csomagokig - termékünk minden célodat támogatja majd ügyfeleid és leendő partnereid megnyerésének ügyében.

Ismerd meg, hogyan lehet a Te vállalatodnak, szervezetednek is megnyerő irattartója!
Korrekt feltételekkel és konstruktív hozzáállással várunk!

megrendeléskezelés

MEGRENDELÉSKEZELÉS

Egyedi, céges mappáidat könnyen kezelhető és áttekinthető megrendelés oldalunkon igényelheted.
A felület minden paraméter kiválasztásában segítségedre lesz, megjelenítve a vonatkozó gyártási árat is.
A megrendelést követően rendszerünk egy automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címedre, amely a választott mappa-jellemzőket igazolja. Cégünk egy munkatársa munkanapokra értendően pár órán belül megkezdi megrendelésed feldolgozását, majd részletes visszaigazolást küld számodra. Amennyiben tervezést is kérsz, visszaigazolásunkhoz a mappák látványtervét is csatoljuk.
A korrektúrák véglegesítése, valamint írásos jóváhagyásod után pedig a gyártás máris indítható.

Díjmentes próbanyomat készítés
Ezen szolgáltatásunkat azon megrendelőink számára javasoljuk, akiknél bizonyos grafikai objektumok és a minőséget befolyásoló termékjellemzők fontos szempontot képviselnek. Ilyen lehet például egy telített vagy komplex-átmenetet tartalmazó háttér, esetleg erősen kötött színhasználat. A próbanyomat alapján ellenőrizhető a grafikai munka és a fizikai termék egységessége, illetve ezen nyomat alapján a tervezés tovább finomítható.
Az előnyomatok előre egyeztetett időpontban ügyfélszolgálatunkon megtekinthetők.

teljesítési idő

Gyártási idő

Ahhoz, hogy mappáid mielőbb elkészüljenek, el kell fogadnod a részletes visszaigazolás gyártási paramétereit és az esetleges, szerkesztett, korrektúrázott grafikai vázlatot. Jóváhagyásodat követően az elkészítési idő átlagosan három, legfeljebb öt munkanap, amely a mennyiség és a felületnemesítés függvényében változhat.

Amennyiben sürgős teljesítést kérsz, ezt jelezheted a megrendelés során, vagy elérhetőségeink valamelyikén. A sürgős teljesítést 24 órás gyártási határidővel és sürgősségi felár mellett vállaljuk.
Velünk nem késhetsz le egyetlen rendezvényt vagy fontos tárgyalást, promóciót sem!

fizetési módok, lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Cégünk három fizetési alternatívával vár, melyek a következők:

• Átvételkor készpénzben
• Banki átuatlás formájában
• Online bannkártyás fizetéssel

A készpénzfizetés ügyfélszolgálatunkon vagy a kézbesítő futárszolgálat munkatársánál, ún. utánvét formájában valósítható meg.
Banki utalás a gyártás megkezdése előtt, proforma számla alapján történhet, a vételár jóváírását követően a gyártás indítható.
Az online bankkártyás fizetés megrendelés oldalunkon választható, a fizetési linket pedig munkatársunk tudatja veled a részletes visszaigazolás során.

átvételi módok

Átvételi módok

Budapest ügyfélszolgálatunk frekventált helyet fogadja a személyes átvételt választó ügyfeleinket, munkanapokon 10 és 17 óra között.
Kapcsolat oldalunkon ellenőrizheted, hogy számodra ezen megoldás kényelmesebb vagy inkább gyors és biztos házhozszállítási szolgáltatásunk.

A velünk szerződött futárszolgálattal történő kézbesítés munkanapokra értendően 24 órán belül megtörténik, a kézbesítés ideje viszont a gyártási időn kívül értendő.
Sürgős teljesítés esetén a házhozszállítás előzetes egyeztetés kérdése, ezért aztán mappa megrendelési felületünkön ez nem választható opció.

Mappa gyártási módok

applikált, ragasztott fülű mappa

Applikált dosszié, mappa készítés

Ezen rendkívül népszerű eljárás során a névjegyzsebbel is ellátott irattartó fülek ipari erősragasztóval kerülnek a dosszié törzsére.
A módszer gyakorlott munkavégzést igényel, ezért a gyártást csak tapasztalt és precíz munkatársaink végezhetik.
A mappa fül a folyamat végén olyan kötést alakít ki a mappa testtel, amely erősebb, mint maga a karton szakítószilárdsága.
Az applikált fül ugyan nem nyomtatható, ám funkcionalitásban és minőségileg sem marad el a sorozatgyártásra alkalmas "stancolás" mögött.

Kiknek ajánljuk?
Azon cégeknek, akik gyorsan és viszonylag kis mennyiségben (50-300 db) szeretnének mappákat rendelni egy küszöbön álló konferencia, vagy egyéb fontos rendezvény idejére.
Fontos megemlíteni, hogy a megrendelt mennyiség egyszerre több design alapján is gyártható!

stancolt füles mappa

Stancolt dosszié, mappa készítés

A tradcionálisnak is tekinthető eljárás során a mappák végleges formáját egy ívből metszi ki egy nagy nyomóerővel működő ún. stancológép. A folyamat során acélkéseket préselnek a kartonba, a kések nyomvonalán így a karton átmetszésre kerül. A művelet a biegelést is végrehajtja, így azonnal megkapjuk a hajtási vonalakat is, melyek mentén a dosszié gyorsan összeállítható.
Miután a termék "egyben" készül el, a mappa csak akkor tekinthető készre szereltnek, ha felhasználója az irattartó füleket a tervezési vonal mentén kézzel a helyére hajtja, illeszti.

Kiknek ajánljuk?
Mindazon cégeknek, ahol a mindennapi prezentáció az átlagosnál nagyobb mértékben van jelen, hiszen így kellő mennyiséget tartalékolhatnak céges mappáikból.
A stancolt mappa fülei nyomtathatóak, gyártásuk viszont nagyobb mennyiségtől (kb. 400 db-tól) biztosít kedvezőbb beszerzési árat.

Irány a megrendelés =
Teljesítési módok és feltételek